Након Демократа и остаци остатака ДПС-а у Будви ударили на Мила Божовића

Послије свакодневних саопштења Бечићевих Демократа у којима су нападали носиоца листе ДФ-а у Будви Мила Божовића, данас су штафетну палицу из руку Драгана Краповића преузели остаци остатака ДПС-а у Будви. Лидер буданског ДПС Милан Тичић казао је да одласком Марка Царевића са мјеста предсједника Општине “није одсвиран крај анархији у граду”.

“Дух Царевићеве неодговорности и безакоња, уселио се у Одбор повјереника, који је пристао да буде саучесник будванском ДФ-у у јефтиној подвали коју су режирали грађанима Будве. Представа у којој Царевић подноси оставку на мјесто предсједника општине, да би на његово мјесто сјео носилац листе ДФ-а на предстојећим изборима у Будви Мило Божовић, представља бруталну злоупотребу Одбора повјереника у предизборне сврхе. Зато позивамо Специјално државно тужилаштво да по хитном поступку преиспита цијели случај, од именовања Божовића за потредсједника Општине Будва, до изнуђене оставке Царевића, чије би мјесто сад требало да преузме Божовић”, истакао је Тичић.

Као и њихове колеге из локалног одбора Демократа у Будви, оно што је остало од одбора ДПС-а у Будви, а након што су их Царевић и Божовић годинама уназад демонтирали на изборима, позивају СДТ да реагује и преиспита одлуке Одбора повјереника. Када организована криминална група, окупљена у легендарном одбору ДПС-а Будве, позива тужилаштво да реагује, добронамјерним грађанима и демократској јавности не остају ништа друго него да се грохотом смију.

Свјесни да их на предстојећим локалним изборима чека завршни ударац и тренутно гашење странке у Будви, а што је одавно заслужен сценарио због свега што су у претходних 20так година урадили грађанима Будве и самој општини, ДПС је уплашен због свега што их чека, попут Демократа, одлучио да ударом на Мила Божовића добије мало јавног простора. Подсјетили су грађане Будве да и даље постоје, иако још нису ни предали листу ни одредили њеног носиоца, око чега ће се по устаљеном обичају из претходних неколико година, добро помучити и међусобно “очи повадити“. А онда ће Мило Ђукановић из Подгорице највјероватније послати Андрију Николића из Никшића да коначно “среди ситуацију“ у Будви.

Према Тичићевим ријечима ако је Демократски фронт, помислио да је изнуђеном оставком Царевића, завршио посао за свог носиоца листе, грдно су се преварили.

“Још мало, и неће више бити владе која је спаковала кадрове у Одбор повјереника са циљем да асистира Фронту и Милу Божовићу. А онда ће грађани Будве на локалним изборима, послати Царевића, Божовића, и ДФ у политички заборав”, закључио је Тичић.

Узалуд се храбре у будванском одбору ДПС-а, јер грађани након 2016. године и ослобођења града из руку организоване криминалне групе, одлично знају са каквом клептоманском дружином имају посла, па ће у складу са тим знати да свима одреде снагу и оцијене њихов допринос у протеклом периоду.

Извор: Борба

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest