„NAŠLI SMO ISPOD MOSTA“: Šokantna priča o slučaju smrti majke i njeno troje djece koji su se udavili u rijeci Bojani

Društvene mreže printscreen
Novinarka Klodijana Lala je u intervjuu za „Brejking“ podijelila detalje događaja u Skadru, gdje se Alma Arazi udavila u rijeci sa svoje troje djece.

Navodeći da se incident dogodio 2. maja oko 21 čas, Lala postavlja pitanje “kako je moguće da nije bilo svjedoka na mjestu događaja, u vrijeme kada ima saobraćaja na mostu.

– Ako iznosimo detalje kako su ta djeca bačena u rijeku. Reći da je napustila prvo dijete, pa drugo, pa treće, mislim da to ne služi javnom mnjenju. Prema dosadašnjim istragama, ispostavlja se da je saznala za izdaju svog muža.

Prema riječima rođaka, u početku nijedna porodica nije prihvatila njihovu vezu jer je Alma bila 8-9 godina starija. Na dan incidenta izašla je i upoznala snaju suprugovog brata. Tamo je saznala za Erdžisijevu izdaju. Iznenada je odvedena iz kafića i pojavljuje se u blizini mosta na rijeci Bojani, prema snimcima sa kamera.

Vjeruje se da se incident dogodio oko 21 sat 2. maja. Impresioniran sam da je u to vrijeme most zauzet, ne mogu da razum9ijem kako nije bilo svjedoka. To je iznenađujuće“, rekla je ona.

Prema riječima novinara, policija je trebalo da bude pažljivija u načinu na koji je prenijela izjavu.

– Ergis mora biti istražen. Žene moraju da osude nasilje, samoubistvo nije rješenje. Postoje detalji koje nismo potvrdili, na primjer, kaže se da ju je njen muž zamolio da napusti kuću. Takođe je rečeno da je Alma mentalno oboljela – rekao je Lala u Top vijestima.

Novinarka je apelovala na svijest, jer je ispričala lični slučaj žene koju je zatekla prije mnogo godina na mostu Lana, piše Blic.

– Svi treba da budemo svjesni. Onog momenta kada saznamo da neko nije u redu. Zajedno sa koleginicom Anilom Hodžom, prije nekoliko godina, sasvim slučajno smo sreli jednu našu poznanicu, koja je bila veoma obrazovana, a htjela je da oduzme sebi život na mostu Lana. Ali nismo stajali skrštenih ruku. Našli smo kontakte porodice, prihvatne centre, ljekare. Izvukli smo je iz tog stanja i pokušali da je orijentišemo. Ona danas ima posao u ustanovi i živi zdrav život – rekla je ona, prenose večernje novosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest