NASTAVLJA SE ZASTRAŠIVANJE SRBA: Zapaljen automobil potpredsjednice opštine Leposavić!

Foto: jutjub printskrin/Bar Info TV
Srpkinji D. M. zapaljen je noćas auto u Leposaviću, ali on nije izgorio u potpunosti. Portal „KoSSev“ saznaje da je u pitanju potpredsjednica opštine.

Kako je za ovaj portal potvrdio zamjenik komandira „kosovske policije“ Veton Eljšani, preliminarno sumnjaju da je u pitanju podmetnuti požar, ali da se ne radi o tablicama kao mogućem uzroku. Eljšani je ujedno naveo da je istraga u toku, te da se preliminarno radi samo o oštećenju automobila, vrijednosti oko nekoliko stotina evra.

Sa izuzetkom slučaja bacanja bombe, kao i najmanje jednog zapaljenog automobila tokom oktobarskih nemira 2021. godine na sjeveru, najmanje je 79 vozila zapaljeno od 2014. godine u sredinama u kojima žive Srbi, pre svega na sjeveru. Poslednja serija paljenja automobila na Severu uslijedila je ovog aprila, kada je za nedelju dana izgorelo više od deset putničkih vozila.

Krajem mjeseca septembra ove godine, takođe je u Leposaviću zapaljeno jedno vozilo u dvorištu kuće vlasnika, a početkom istog mjeseca u Bošnjačkoj je izgoreo „Yugo“, beogradskih registarskih oznaka.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest