Никола Јокић најпотцјењенији МВП у историји НБА лиге

Вријеме читања < 1 минут

Никола Јокић претходне сезоне заслужено је понио титулу најбољег играча НБА лиге, али Мајкл Мелоун, тренер Денвер Нагетса, нагласио је да Србин не добија довољно пажње с обзиром на то колико је сјајан

Никола Јокић, српски кошаркаш, сјајне партије из претходне сезоне као да је само прекопирао у актуелну.

Ипак, Денвер не успева да оствари велике успех и често трпи поразе, али мора се узети и обзир проблем са изостанком Џамала Мареја и Мајкл Портер јуниора који су давали значајан допринос тиму.

Упркос свему, Јокић у сваком мечу пружа максимум, а тога је свестан и Мајкл Мелоун који је искористио прилику и истакао да се игра српског аса не цени довољно.

„Никада не узимамо здраво за готово што је он ту. Он је МВП који добија најмање поштовања од свих у историји, ако погледамо колико пажњу добија. Али, ако погледамо колико је константан, вратимо се на прошлу и ову сезону. Остали смо без Мареја, Портера, Дожера и због тога онда његов учинак постаје још невероватнији“, истакао је поносно Мелоун.

Тренер Денвера нагласио је да Никола увек зна своју праву меру и да у њега тим не може да се разочара јер увек да оно што од њега очекују.

„Никад не лети превише, никад не пада прениско. Знамо шта ћемо добити од њега сваку ноћ и то је за мене дефиниција величине и због тога је Никола један од најбољих у лиги“, закључио је Мелоун.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest