Никшић: Наоружани криминалци напали Крста Радовића и активисте Демократа у Кочанима

Копривица је поручио и „главном организатору свих нереда, Брану Мићуновићу, да се пакује из Никшића“

фото: РТЦГ

Како су јавили представници Демократске Црне Горе, данас су криминалци одани бившем режиму напали њиховог представника Крста Радовића и активисте Демократа у Кочанима у Никшићу.

Крсто Радовић је истакао да је дошао у Никшић са намјером да подржи колегу и пријатеља, Мома Копривицу, који је био у Будви када је било најтеже, и бранио вољу грађана у моментима када је, силом и политичком корупцијом, ДПС преузео власт.

Радовић је истакао да је њега и активисте, приликом обиласка часних породица у Кочанима, пратило више возила. Након што су им лица, којима се јасно видјело и наоружање, упутила „гнусне увреде“, дошло је и до физичког напада.

Он је позвао Никшићане да масовним изласком задају ударац мафији.

Носилац листе „Мир је наша нација – заокружи слободу“, Момо Копривица, рекао је да криминални и срамни напад на Крста Радовића и активисте ДЦГ говори да је „криминална хунта уплашена од броја 6, и забринута за богатство које ће изгубити.

Копривица је поручио и „главном организатору свих нереда, Брану Мићуновићу, да се пакује из Никшића“.

Позвао је надлежне институције да смијене руководиоце ЦБ Никшић, Дарка Мађарића и Тиха Горановића, под хитно, уз оцјену да су они постали спонзори „организованог криминалног дјеловања у Никшићу“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *