NISMO MI MALI RUSI, MI SMO VELIKI SRBI! Vulin: Veliki lažov Kurti zna da se nikom ne gine zbog njega, pa plaća članke u Njujork Tajmsu

Foto: Jutjub printskrin/ CGTN

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na tekst Aljbina Kurtija u Njujork Tajmsu, u kome je napao Srbiju i predsjednika Aleksandra Vučića, kojeg je optužio za blisku vojnu saradnju sa Rusijom i pozvao NATO patk da mu zbog toga pomogne.

– Ne znam koliko je Kurti platio da objavi članak u Njujork Tajmsu, ali znam da bi Srbija trebala da mu plati da se opet oglasi. Ako nekome nije jasno kakva je to kukavica i lažov, neka opet pročita njegov tekst – rekao je Vulin, pa nastavio:

– Kao što je plaćao bolje uslove u srpskom zatvoru 1999. godine u Požarevcu cinkarenjem saboraca, tako bi sada svoju vlast da plati glavama vojnika NATO pakta. Sam na Srbiju ne može, pa da nekako ubijedi američke poreske obveznike da bi valjalo da opet uđu u rat sa Srbijom, a sve za njegovo Kosovo. A, pošto mali čovjek i veliki lažov Kurti zna da se nikom ne gine zbog njega, da proba da umeijša i Rusiju, a opet da bi krvario Srbiju. Nismo mi mali Rusi, mi smo veliki Srbi, a čitaoci Njujork Tajmsa neka sami procijene da li vrijedi liječiti Kurtijeve komplekse svojim glavama – poručio je Vulin.

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest