Ништа се не дешава случајно а и оно што се деси случајно намјештено је да буде случајно

Вријеме читања 2 минута

Подсјећа ли вас ово на нешто


Међународни аеродром Денвер се отворио 28. фебруара 1995. године, са 16 месеци кашњења и са укупним трошковима од 4,8 милијарди долара. Површина аеродрома износи 140 квадратних километара, што је двоструко више од следећег највећег америчког аеродрома.


Међународни аеродром у Денверу јавно приказује своје најмрачније и најдубље наводне тајне. На великим, новим билбордима, постављеним око главног терминала, управа аеродрома рекламира ванземаљце, слободне зидаре и агенте илумината за које се прича да често посећују тајне тунеле објекта.

Граду је био потребан нови аеродром и добио га је. Иако је требало много више новаца и времена него што је првобитно планирано. Што се и дешава често са јавним радовима. Од како је отворен, људи се питају да ли је Међународни аеродром у Денверу дом нечег злокобнијег. Од како је отворен, круже приче о тајним одајама и ходницима, о облику аеродрома који из птичије перспективе подсећа на кукасти крст, о разним уметничким делима која представљају „нови светски поредак“, а сада, и поред свега тога, постављени су велики билборди око главног терминала са необичним натписима. А ови натписи на билбордима се комбинују са фотографијама статуе коња испред аеродрома, кога су људи назвали Блуцифер.

Емили Вилијамс, портпарол аеродрома, каже да аеродром званично прихвата претпоставку завере. „Мислим да су теорије завере део нашег бренда.

Интересантно је да нова маркетиншка кампања не покушава да оповргне ове теорије. Уместо тога, постери усмеравају посетиоце на интернет страницу која објашњава дуготрајни процес изградње у будућности. Такође поставља основне теорије завере и каже: „Ако је то оно у шта желите да верујете, ми нећемо спречити вашу машту“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest