Нова драма у случају Ђоковића: Новак избрисан са листе за тренинг!

Вријеме читања < 1 минут

Ђоковић је за разлику од Божића, који је прославио у заточеништву, Српску нову годину дочекао „на слободи“, али и даље је неизвесно како ће се цијела ова сага завршити

Новак Ђоковић (Фото: Clive Brunskill/Getty Images)

Почео је још један дан пун неизвесности за навијаче Новака Ђоковића у Србији, пошто драма у вези са (не)депортовањем најбољег тенисера свијета из Аустралије, како изгледа, достиже врхунац.

Синоћ по нашем времену је Новак послије само пола сата прекинуо јутарњи тренинг на Род Лејвер арени, након што му је кондициони тренер Марко Паники показао нешто на мобилном телефону, а забрињавајуће је то што нашег аса уопште нема на листи за поподневни тренинг, пишу Новости.

Тачније, његово име је, како преноси Ејџ, обрисано са ове листе. Није познато због чега, али постоји могућност и да је најбољи светски тенисер тренирао „иза затворених врата“, јер у то вријеме није било преноса за медије са централног терена, већ само црн екран. Иначе, планирано је било да првих 15 минута тренинга буде отворено за медије, односно њихово фотографисање и снимање.

Ђоковић је за разлику од Божића, који је прославио у заточеништву, Српску нову годину дочекао „на слободи“, али и даље је неизвесно како ће се цијела ова сага завршити.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest