Нова нада “здравог ткива” ДПС-а: (Неутрални Белгијанац) Вуковић се жали на своје претходнике из ДПС-а!

Након јучерашњег интервјуа посланика ДПС-а Душка Марковића, представника легендарног “здравог језгра” криминалне странке, данас је још један функционер ДПС-а прекинуо бојкот Ђиласових “Вијести”.

Иван Вуковић, актуелни градоначелник Подгорице, који мијења Мила Ђукановића у случају његовог пријевременог одласка у пензију, пожалио се јутрос како је цио свој мандат потрошио на “исправљање грешака својих претходника”

Немајући са чиме да се похвали у овом баченом четворогодишњем мандату, који је потрошио у дружењу са ДПС субноровцима по мјесним заједницама и отварању споменика Јосипу Брозу, те испуњавању свих жеља ДПС тајкуна, млађани фулбрајтовац је сву кривицу за свој нерад и јавашлук градске управе на чијем је челу, свалио на претходнике- Мига Коверту Стијеповића и Миомира Мугошу- које преостали чланови и бирачи ДПС-а праве од блата. Јер, када се сагледа њихов рад у односу на Вуковићев нерад у последње четири године, незадовољство је велико и оправдано, чак и за ниске стандарде ДПС пастве.

Неиспуњена обећања градоначелника Бемаxа не може покрити сакривање иза “претходника”, нити убрзано шминкање Главног града, а криминал у који се упустио тек чека ослобођене тужилаштво и судство.

Јавно дистанцирање Вуковића од својих претходника је само наставак наратива који по ко зна који пут подупире Друга фамилија, о тзв. реформисаном ДПС-у, о ДПС-у “без Ђукановића” као нади за просперитет Црне Горе.

У питању је само још једна превара и подвала опљачканим грађанима, како би пљачкашки ДПС систем остао недемонтиран и сачуван. На срећу грађана Подгорице, овога пута то неће проћи чак ни код сада већ бивших гласача ДПС-а.

Борба

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest