Нови скандал Сање Дамјановић: Док је била министарка књигу о себи финансирала новцем грађана!


Потпредсједница ДПС-а и носилац листе “Европски тим за Никшић” за локалне изборе у Никшићу Сања Дамјановић финансирала је новцем грађана Црне Горе штампање своје књиге “Сања Дамјановић 2016-2020”, сазнаје БОРБА.

За штампање своје књиге, бивша министарка науке платила је фирми Архимед д.о.о. са рачуна Министарства наука 907 евра.

Новац је уплаћен 6. новембра прошле године за вријеме техничког мандата Владе Душка Марковића, свега мјесец дана прије конституисања нове Владе.

Без обзира што је плаћено, још увијек није познато да ли је књига одштампана, пошто се у архиви Министарства просвјете, науке, културе и спорта иста не налази- што изазива сумњу да ли је овај аранжман бивше министарке уопште и реализован.

То не би био први случај ненамјенског трошења новца пореских обвезника од стране Сање Дамјановић за вријеме њеног руковођења Министарством науке.

Актуелна министарка Весна Братић изнијела је у јавност како је њена претходница за двије ноћи тим билдинга платила хотелу Сплендид 50.000 евра.

2 thoughts on “Нови скандал Сање Дамјановић: Док је била министарка књигу о себи финансирала новцем грађана!

  1. I ministarka Bratić u Nikšiću ostavi bez posla tridesetak radnika, a da ne trepnu, ona prije nje je samo krala a ova je gora od jeftinog ubice. Ostaviti u današnje vrijeme ljude bez posla znači gore od pokušaja ubistva. Nije riječ o revanšizmu to su radnici uglavnom stari opozicionari ovdje je riječ je o bezhumanosti o čistom sadizmu. Kukavica koja nije smjela pipnut nikog iz DPS. Ona je branila svetinje a ima li išta svetije od ljudskog života? Đe će joj duša? Udarila na sirotinju onu sirotinju koja je trideset trpjela zulum luoeža, a ova udara po sirotinji zbog sirotinje. Piiiiiii

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *