Обрадовић: Нећемо дозволити да „партије које се гасе“ управљају вољом народа

Вријеме читања < 1 минут

Грађани и представници појединих партија из власти окупили се испред зграде општине Беранe у знак протеста због одлуке о формирању мањинске Владе.

Предсједник ОО одбора Демократа Новица Обрадовић је казао да да је у Беранама почела борба за Црну Гору и да су спремни да је бране као 30. августа 2020. године и да неће дозволити да се ико игра са вољом напаћеног народа.

– 30. августа 2020 године народ је казао да не жели ДПС на власти. Партије које су на власти добиле су мандат да Црну Гору уведу у ред демократских држава, добили су задатак да криминалну хоботницу разграде. Данас имамо информацију да једна партија или више њих којe су оствариле наjслабији резултат желе да прекрајају изборну вољу грађана. У Беранама je почела борба за Црну Гору, прва побједа коју је тада народ извојао уз помоћ оловке и спремни смо да бранимо вољу грађана коју смо тада изборили – поручио је Обрадовић са протеста.

Овдје смо почели бранити светиње, а овдје ћемо бранити и вољу народа, не смијемо дозволити да партије које се гасе управљају Црном Гором, бранићемо августовске изборе и вољу народа, поручили су са протеста и најавили поновно  окупљање сjутра вече у 18 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest