Oglasili se iz Uprave policije: Maloljetnik prijetio treneru i njegovoj porodici

Foto: FK Budućnost
Policija je identifikovala broj telefona sa kojeg pozvana supruga trenera FK “Budućnost” Ivana Brnovića, te utvrdila da je njegov vlasnik maloljetnik od 13 godina i da jeu momentu pozivanja sa njim bio još jedan njegov vršnjak.

Kako su naveli iz Uprave policije, oni su postupali po prijavi koju je M.B. supruga fudblaskog trenera podnijela, a u kojoj se navodi da su je zvali sa zaštićenog broja i saopštili da je njena maloljetna kćerka oteta i u zamjenu tražili 20.ooo eura uz prijetnju po život djeteta.

Zastrašujuće prijetnje treneru Budućnosti i njegovoj porodici, policija tvrdi da su ih uznemiravale djevojčice

“M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena ćerka nalazi u porodičnoj kući, na sigurnom, te je pristupila u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica kako bi prijavila slučaj. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela budući da su identifikovana lica krivično neodgovorna zbog godina starosti. Sa svim će biti upoznat Centar za socijalni rad i uprava škole čiji su pomenuti maloljetnici učenici, a koji će preduzeti dalje radnje iz svoje nadležnosti”, dodaju iz policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest