ОО СНП Беране: Изјава за јавност

Тихомир Богавац, предсједник ОО СНП Беране

Општински одбор Социјалистичке народне партије у Беранама најоштрије осуђује привођења и хапшења свештеника и мирних грађана у нашем граду, којима је једини гријех што припадају Митрополији црногорско- приморској Српске православне цркве.
Очигледно да за антидржавну власт приоритет представља покушај духовног уништења и овог града, али и Црне Горе. Све оно што ових дана демонстрирају у нашем граду, само нас још више увјерава да је једини исправан пут – пут Светосавља, којим нас води наше духовно свештенство на челу са митрополитом Амфилохијем и нашим владиком Јоаникијем.
СНП у Беранама још једном позива режим на челу са ДПС-ом, да се ману диктаторских начина вођења политике и да силу оставе за обрачун са криминалцима, који слободно шетају градовима Црне Горе. Са друге стране, тужилаштво би умјесто позива свештеницима и мирним и поштеним грађанима, требало да се позабаве оним што нам препоручују међународни извјештаји и демократске државе, које указују на ниво корупције од нестварних 90 посто.
ОО СНП је увијек био и биће дио свог, вјерујућег народа и скупа ће са својим свештенством и грађанима увијек бити на бранику његошевске и светосавске Црне Горе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest