Општина помаже најугроженије

Општина помаже најугроженије

“Четрдесет  волонтера општинског Волонтерског доставног сервиса свакодневно функционише и на услузи је грађанимa из ризичне групе – самохране особе старије од 65 година, хронични болесници и немоћне особе којима је због новонастале ситуације – појаве и ширења коронависура у Црној Гори, помоћ најпотребнија. За најугроженије становнике Општина је обезбиједила једнократну помоћ“, казао је за РТЦГ, Зоран Јојић, савјетник у Служби предсједника општине.

Јојић је казао да је око 150 породица добило помоћ посредством Волонтерског сервиса како у граду ,тако и на сеоском подручју.

“ Наведене активности реализују се на непрофитној, добровољној основи и на основу солидарности са грађанима. Да старији грађани све озбиљније схватају забрану напуштања домова показатељ је повећан број позива”,додао је Јојић.

Подсјећамо да је телефонски центар доступан грађанима 24 сата за све информације.

Бројеви телефона су 080 051 051 (бесплатан број) и 068 896 983 (мобилни број). Од понедељка до петка оба броја су у функцији, док је суботом и недељом доступан за позиве број моблног телефона! Мејл је: [email protected]

Позивањем кол центра Општине Беране грађани могу да се информишу и о свим пословима из надлежности локалне управе и локалних предузећа и установа чији је оснивач Општина Беране.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest