Осумњичен за рањавање Жељка Радуловића: Полицајац Немања Копривица се предао у ЦБ Никшић

foto: pogled.me

Полицајац Немања Копривица (26) предао се данас Центру безбједности у Никшићу.

foto: pogled.me

Он је осумњичен да је 13. јула неколико минута након поноћи на Тргу Шака Петровића у Никшићу ранио суграђанина Жељка Радуловића.

Из Управе полиције саопштили су да ће Копривица бити приведен на саслушање у подгоричко Више државно тужилаштво због сумње да је починио кривично дјело убиство у покушају.

– Данас је у службене просторије Центра безбједности Никшић приступио полицијски службеник Н.К. (26), гдје је по налогу државног тужиоца Вишег државног тужилаштва у Подгорици лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Н.К. се потраживао због сумње да је употребом ватреног оружја нанио повреде Ж.Р. 13. јула 2022. године у Никшићу – пише у саопштењу.

Немања Копровица син је дугогодишњег полицијског функционера Душка Копривице, који се према тврдњама Специјалног државног тужилаштва са својим другим сином Страхињом налази на списку за одстријел вишечлане криминалне групе чији је један од шефова Жељков отац, Ранко Радуловић.

Извор: Борба

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest