„Патриоте“ направиле циркус испред Скупштине: Десет „бранитеља“ протествује против нове владе

Они ду подијељени у двије групе. На једној су жене које су, како кажу, „минутом ћутања одале почаст умрлој слободи“

испред Скупштине Црне Горе

Групица грађана окупила се испред Скупштине Црне Горе у којој посланици данас почињу расправу о програму и саставу владе Здравка Кривокапића, како би одржали „перформанс“ у знак протеста против нове владе.

Они ду подијељени у двије групе. На једној су жене које су, како кажу, „минутом ћутања одале почаст умрлој слободи“.

Оне носе транспаренте “Није наша влада”, “Не пријетњама и насиљу”, “Не фашизму”, “Не отимању културног насљеђа, не отимању цркава и манастира”, “Не сексизму, предрасудама и дискиминацији”…

испред Скупштине Црне Горе

Недалеко од њих је 10 „домољуба“ и „патриота“ испред Скупштине, који су дошли са транспарентом „“Није моја влада, никад више 1918“.

Иако имају довољно простора да се рашире на раздаљини 50-ак пута већој од мјера НКТ-а, њих 10 је одлучило да се “збију.

IN4S

One thought on “„Патриоте“ направиле циркус испред Скупштине: Десет „бранитеља“ протествује против нове владе

  1. A ovo su oni Mirasevi ,sto idu na Maskarade. Da li je Miras gej medu njima. Mars primitivna bando.Evo Brajovic kritikuje kako albance zovemo siptarima. A oni sami sebe nazivaju sciptar. Moja baba i djeda kao i svi crnogorci zvali su ih arbanasim,arnautima. Brata moje bake arnauti isjekli na parcice arbanasi. Bio je mladi kapetan. A onaj bosnjacki poslanik poziva Krivokapica da posjeti Srebrenicu. Neka pozoveAliju kome je Klinton naredi da pobije toliko i tiliko muslimana kako bi bombardovao nato Republiku Srpsku. A bosnjace zlocini u Kravici i okolnim mjestima Srebrenice gdje mislimani naoruzani ubise civilno stanovnistvo,djecu ,zene. I naravno kada je tamo usla srpska vojska nastala je borba sa ubicama. A koliko su imena u Srebrenici ispisali ana spomenicima a oni zive u SAD.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *