“POKLAĆU VAS KAO ZEČEVE” Kotoranku i njenu ćerku fizički napao komšija

Foto: Arhiva

Kotoranka Vesna Ćetković i njena ćerka pretrpjeli su napad od strane komšije N.R, pri čemu su zadobile povrede, upućene su im i prijetnje, a čitav slučaj završio je pred tužilaštvom.

Nju je komšija napao 31. avgusta uveče, kada se vraćala sa posla. Prije toga, on je – kako ističe Ćetković – fizički napao njenu ćerku koja je sa drugaricom u stanu slušala muziku.

“U međuvremenu sam došla, ne znajući da je on već razbio grilje na našem stanu i uletio, imamo i snimak. Provalio je i ušao u sobu i dohvatio za kosu moju ćerku, a nakon toga je ona udarila dva puta o zid”, kaže ona, a prenosi televizija E.

Nakon toga je napadač napravio krug oko zgrade, a potom je sačekao Vesnu Ćetković.

“Vrijeđao me je i psovao, rekao je “zaklaću ti je kao zeca i u kesi ću ti je donijeti, poklaću vas kao zečeve”, dodaje ona.

Kada ga je upitala šta to govori, uslijedilo je fizičko nasilje i nad njom.

“Udario je mnome o zid i od tada se više ničega ne sjećam. Bila sam u modricama, došla je poslije hitna i policija, a ja sam sve vrijeme bila u nesvijesti i u tom su me stanju prevezli u bolnicu”, ističe dalje Ćetković.

Iz policije je uopšte nijesu ni pozvali nakon toga, već je samoinicijativno otišla da da izjavu i da podnese krivičnu prijavu.

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru formiralo je predmet, a tužilac je saopštio kako nije bilo zakonskih razloga za zadržavanje N.R.

(TV E)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest