Полиција одузела скоро 500 кг резаног дувана, кривично ће одговарати двије особе

Против Улцињанина Д.Д. (38) биће поднијета кривична пријава због сумње да је покушао да прошверцује 31 паковање са око 470 килограма резаног дувана.

Поступајући по оперативној информацији гранична полиција је у Улцињу обишла реон око Шаског језера у близини државне границе са Албанијом, те је контролисала теретно моторно возило подгоричких регистарских ознака којим је управљао Д.Д. (38) из Улциња. Прегледом пртљажника возила пронађено је 31 паковање са око 470 килограма резаног дувана – саопштено је из Управе полиције.

Упознат је тужилац у Основном државном тужилаштву у Улцињу који је квалификовао кривично дјело које се Д.Д. ставља на терет – недозвољена трговина, те је против њега поднијета кривична пријава.

Такође, 15. априла је гранична полиција на путном правцу Тузи – Матагужи контролисала путничко моторно возило у којем су се налазиле двије особе.

Даљим прегледом возила полицијски службеници су у пртљажнику пронашли пвц кесу у којој су се налазила 24 пвц паковања резаног дувана укупне тежине 12 килограма.

Сувозачу у контролисаном возилу, И.Дж. (51) из Албаније, на терет се ставља кривично дјело недозвољена трговина и он је лишен слободе.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest