Полиција сат времена претресала лидере ДФ-а, њихове возаче и аутомобиле

Након рутинске контроле и када су им враћена документа и готово пожељен срећан пут, дошло је до наглог преокрета, поновног заустављања и поновног узимања докумената.

У дану кад је најављено формирање велике побједничке коалиције која ће промијенити Црну Гору и донијети бољу и љепшу будућност свим грађанима, црногорска полиција је по наређењу шефа режима сат времена вршила претрес Андрије Мандића, Милана Кнежевића, њихових возача и страначких аутомобила. Током преласка границе, процедура која је у почетку била иста за функционере ДФ као и за остале путнике промијењена је након једног позива, који је стигао из изборног штаба ДПС-а и лидера те криминалне организације. Након рутинске контроле и када су им враћена документа и готово пожељен срећан пут, дошло је до наглог преокрета, поновног заустављања и поновног узимања докумената. А полицајци који су вршили претрес подесили су понашање у складу са добијеним инструкцијама, постали надмени и бахати, „уредно“ забили нос у сваку шупљину возила и детаљно прелистали  сваки дјелић пртљага, казали су из Демократског фронта.

Ово је још један доказ у каквој се паници и параноји налази режим, који покушава да у доњем вешу лидера ДФ-а пронађе могућност за монтирање још једног државног удара и за обрачун са политичким неистомишљеницима користи послугу из редова полиције, наводе у ДФ-у.

Оно што желимо да поручимо грађанима ЦГ је да промјене нико више не може зауставити, да никога не могу обесхрабрити сила, злоупотреба моћи и нитковлук режима. Народ се ујединио и жели слободу, и на том путу га нико не може зауставити. Ми и наше колеге смо учинили тај одлучни потез, сабрали смо најбоље што има ова земља и спремни смо да Црну Гору извучемо из вишедеценијског мрака, да од ње направимо земљу у којој више никада неће бити злоупотребе државних органа, полиције, судства и тужилаштва, стоји у саопштењу Демократског фронта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial