Попиће кафу за 30.000 еура на рачун државе

Фото: Pixabay

Управа за катастар и државну имовину опредијелила новац за набавку кафе и кафе за еспресо, за потребе државних органа

Фото: Pixabay

Управа за катастар и државну имовину опредијелила је 30.000 еура за набавку кафе и кафе за еспресо, за потребе државних органа.

У цијену је урачунат ПДВ од 5.206 еура. Ова сировина, како су објаснили из Управе, биће намијењена за потребе ресторана и бифеа у свим државним органима.

– У питању је 38 бифеа, шест ресторана који се снабдијевају кафом коју набавља Управа за катастар и државну имовину. Имамо и четири репрезентативна објекта који кафу добијају по потреби, то јесте када стижу делегације. Кафа која се служи у ресторанима и бифеима се наплаћује запосленима – саопштили су из Управе за катастар и државну имовину.

Тендерском документацијом је предвиђена набавка 12.777 паковања кафе по 200 грама за шта је намијењено 19.293 еура, као и 10.193 комада еспресо патрона и 200 килограма кафе у зрну намијењено за еспресо, за шта је опредијељено 5.500 еура.

– Понуђач чиjа понуда буде изабрана као наjповољниjа за набавку патрона обавезан је да достави 30 апарата коjи су компатибилни за понуђене патроне. Током важења уговора обавезан jе обезбиjедити и сервис достављених апарата – пише у тендерској документацији.

Максималан рок испоруке је 24 сата. Понуде се предају до 13. маја.

Извор: Дан

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest