POSTAJE ZABRINJAVAJUĆA OVOLIKA OPTEREĆENOST VUČIĆEM: ZBCG razmontirao bivši režim

Foto: Jutjub printskrin/ Vijesti online

Vodi se organizovana poltičko-medijska hajka protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, saopštili su iz koalicije Za budućnost Crne Gore, ističući da to potvrđuje visoki stepen nemoći predstavnika bivšeg režima i njihovu potpunu dezorijentisanost i izolaciju.

“Pritom, redovno ne primjećuju svakodnevne nalogodavne intervencije Tonina Picule, Romana Jakiča, a danas i Ramuša Haradinaja, koji manifestuje svoje nasledno pravo na Crnu Goru. A treba li podsjećati na višemjesečnu kampanju pojedinih predstavnika međunarodne zajednice sa isključivim ciljem eliminisanja koalicije ZBCG iz buduće vlade? Optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića i DPS-a, koji se nakon 30. avgusta raspao u paramparčad, i onda je poželjno tražiti krivce u regionu, a najpoželjnija meta je Srbija i njen predsjednik”, navode u ZBCG.

Kako dodaju, ovolika opterećenost Vučićem postaje zabrinjavajuća.

“Umjesto da naši politički oponenti razmišljaju kako da dođemo do društvenog konsenzusa oko najvažnijih procesa u Crnoj Gori, oni funkcionišu u paralelnom svijetu bojkota i heremetičnosti koji ih neće odvesti nikud. A ako im je zaista stalo do crnogorske nezavisnosti neka prvo osude Piculu, Haradinaja, Jakiča i ostale ‘dobroželatalje’ Crne Gore, pa onda neka se vrate na Aleksandra Vučića, pošto su odavno izašli iz bonusa kad je on u pitanju”, zaključuje se.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest