Преминуо глумац Марко Живић

Вријеме читања < 1 минут

Глумац Марко Живић преминуо је у 49. години након што је хоспитализован прије десетак дана када је откривено да има коронавирус

Живић је већ три недеље био на болничком лијечењу, прие недељу дана је кисеоник примао преко маске, међутим, доктори су ипак сада морали да га интубирају.

Српски глумац умро је у 18.30 часова.

Београдско драмско позориште опростило се од глумца преко друштвених мрежа потресном поруком:

– Данас је у Београду преминуо првак нашег позоришта Марко Живић. Хвала му за све и вечна му слава. Драги Марко, заувек ћеш бити са нама.

Марку је сатурација почела да пада и сви параметри су му били веома лоши, посебно крвна слика, па су љекари морали да га прикључе на респиратор.

– Марку је сатурација почела да пада и сви параметри су му били веома лоши, посебно крвна слика. Има обострану упалу плућа, а додатну компликацију му је направила бактерија дигестивног тракта. С обзиром на то да је он пре неколико година оперисао рак једњака и желуца, бактерија је погоршала његово комплетно здравствено стање. Надали смо се да ће успјети да побиједи корону, али доктори су нам отворено рекли да је у веома лошем стању. Ми се сви уздамо у то да је Марко велики борац и да много воли живот – рекао је прије извесног времена један од Маркових пријатеља.

Алоонлине.ме

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest