Пурина ЛП: Скандалозна одлука о држављанству, не ваља им овај народ па би да увозе други

Вријеме читања 2 минута

Влада Црне Горе предложила је Измјене Одлуке о критеријумима за утврђивање услова за стицање црногорског држављанства које планира да усвоји на сјутрашњој сједници. Овим измјенама Влада припрема још једну велику превару, инжењеринг и утире траг за коначно уништавање бића Црне Горе и њене грађанске стабилности, саопштила је данас Либерална партија.

У тој странци истичу да се, нажалост, остварује оно на што су одавно упозоравали – покушај легализовања регионалних утицаја на Црну Гору и покушај мијењања њене националне слике у интересу великодржавних пројеката из региона.

“Главни извођачи ових прљавих радова чији се идеолози одавно знају су Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић као његова десна рука. Ова два политичара без икакве подршке и легитимитета и међу народом па чак и међу својом коалицијом у Скупштини, хоће на силу да мијењају биће Црне Горе. Ми им поручујемо да им то неће проћи”, нагласили су Либерали.

Из те партије поручују да су џабе правили разне представе и димне завјесе са смјеном Владимира Лепосавића и конструисањем других афера које су, како кажу, очигледно послужиле само као параван иза којег се крију много опасније намјере које покушавају да провуку иза леђа јавности.

“Док се јавност бави маргиналним адвокатима СПЦ који су тренутно министри у Влади, иста та Влада закуцава ексере у ковчег грађанске Црне Горе и црногорске Црне Горе који јој одавно припремају. Када би Црна Гора и њен народ били заиста непаметни како то говори Абазовић, и када би били тиква без коријена и без разума, можда би им ова превара и прошла”, наводе у ЛП.

Либерали поручују Кривокапићу, Абазовићу и осталима у Влади, да се не играју са судбином Црне Горе, коју из дана у дан све више затиру и ојађују наопаким одлукама.

“Немојте покушавати оно што ником никада није пало на памет, да националним инжењерингом правите себи већину увозећи неки други народ кроз закон о држављанству, јер вам овај ваш не ваља. Господо, није проблем у народу него у вама. Како је давно поручио Његош, не хаје Црна Гора за такве, сви они бише и прођоше, а Црна Гора оста у својој вољи и слободи”, закључују у ЛП.

Извор: ЦдМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest