RASVIJETLJENO DVOSTRUKO UBISTVO NA CETINJU! Osumnjičeni u bjekstvu

Foto: Vijesti/printskrin

Crnogorska policija i Više državno tužilaštvo u Podgorici rasvijetlili su nedavno dvostruko ubistvo na Cetinju, kada su u eksploziji poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, a tri osobe povrijeđene.

“Identifikovan je počinilac koji je osumnjičen za teško ubistvo ali je on trenutno u bjekstvu. Identitet za sad ne možemo saopštiti”, saopštila je viša državna tužiteljka Danka Ivanović Đerićna konferenciji za novinare.

Ona je navela da je ovo velika opomena da institucije moraju raditi zajedno.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović rekao je da javnost zaslužuje da bude obaviještena.

“Upravo zato smo prije 14 dana izašli na Cetinje, pred građane”, rekao je on.

V.d. pomoćnika direktora za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović kazao je da pred građane izlaze sa rasvijetljenim krivičnim djelom ubistva na Cetinju.

On je istakao da je osumnjičeni za ubistvo N.D. (1993) sa Cetinja, član jedne organizovane kriminalne grupe koji je 2017. izvršio teško ubistvo u pokušaju na štetu sada pokojnog Dragana Roganovića.

Podsjetimo, na Cetinju je u blizini Sportskog centra 20. juna aktivirana eksplozivna naprava u kojoj su poginuli Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, Tanasije Jovanović (46), Desanka Vujović i Mihailo Borozan (29) su povrijeđeni.

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest