Саобраћа се по претежно сувим путевима

Вријеме читања 2 минута

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по претежно сувим путевима, а возачима се савjетуjе да вожњу прилагоде временским и саобраћаjним условима.

Из Ауто мото савеза су упозорили да jе на дионицама гдjе се изводе радови неопходна додатна пажња jер jе измиjењен режим вожње

На магистралном путу М-5 Рожаjе-Шпиљани саобраћаj ће бити обустављен од девет до 15 и од 21 до 24 сата.

На магистралном путу М-6 дионица Михаиловица-Пљевља саобраћаj jе обустављен од девет до 13 сати.

На магистралном путу М-2 Подгорица-Колашин у тунелима 7,8 и 9 саобраћаj ће бити обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати.

На регионалном путу Р-3 дионица Пљевља-Метаљка саобраћаj jе обустављен од 12 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида саобраћаjа не дужих од 15 минута.

Саобраћаj на регионалном путу Р-13 од Тузи Љевориjечких до Матешева биће обустављен од десет до 14 сати због санациjе.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкциjе се саобраћа jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена jе jедна трака булевара.

На путевима Рибаревине – Биjело Поље – Барски мост, Рибаревине – Беране – Рожаjе – Шпиљани, Беране –Андриjевица – Плав – Гусиње – Грнчар, Рожаjе – Кула – Стубица и Мост Зелени – Вуча, доћи ће до промjене режима саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 19 сати.

Због геотехничких радова на дионици Плужине-Сељани, режим саобраћаjа jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту извођења радова.

Због изградње привременог саобраћаjног прикључка у функциjи градилишта „Бока плаце“ у Тивту режим саобраћаjа промjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту извођења радова.

Због реконструкциjе главног цjевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаjа за све врсте возила. Омогућено jе коришћење алтернативног пута.

Због радова на магистралном путу Ђурђевића Тара – Пљевља, локалитет раскрсница Миjаковићи, саобраћаj ће бити промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Саобраћаj на магистралном путу Цетиње-Будва, од кружног тока до скретања за Белведерску улицу, промиjењен jе са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 17 сати.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest