Саопштење ДФ Будва – Пендрек коалиција у Петровцу обећава оно што је легитимна власт већ урадила

Саопштење ДФ Будва – Пендрек коалиција у Петровцу обећава оно што је легитимна власт већ урадила

Посјета Петровцу будванске листе силеџијске коалиције ДПС и сателита праћене приватним обезбјеђењем које плаћају грађани Будве примјер је класичне обмане и до сад незабиљеженог лицемјерја.
Умишљени предсједник Општине Дивановић и кандидати за одборнике регистровали су како је рекао Дивановић: „аномалије које причињавају потешкоће свакодневном функционисању овог града“, оптуживши легално изабрану власт у Будви за недостатке, називајући је бившом. Занимљиво је да су и Дивановић и кандидат за одборника Гвозденовић као главни проблем навели петровачко шеталиште.
Ваљда су заборавили да кажу да је петровачко шеталиште једна од највећих афера које су потресле Будву и да је оно грађане коштало око 8 милиона еура, грађено је 6 година и није завршено. Ова афера позната по чувеном јавном тоалету плаћеном 270.000,00 евра. Након свих мутљавина и превара и наводно завршеног шеталишта утврђено је да на њему недостају сливници за атмосферске воде (урађени су само у првих 15 метара), нема поклопаца на шахтама па су их импровизовали мјештани и власници кафића, недостају жардињере, неке од тераса нијесу поплочане итд.
Дакле осим што је општинска каса покрадена, пројекат није завршен, а квалитет радова је био лош.
Сада се ДПС Будва представљен новим лицима појављује као „спасилац“ који ће уредити петровачко шеталиште и донијети напредак Петровцу. Све би то можда и могло да прође да цјелокупна будванска јавност не зна да иза њих стоје стари „провјерени“ кадрови ДПС-а, који су били носиоци овог накарадног посла.
Сада ти исти људи агитују по Петровцу и Будви за ДПС и воде теренску и медијску кампању ДПС из потаје, јер, оптерећени признањима кривице и судским пресудама, не могу да се јавно да наступају у име ДПС-а због одијума који би изазвали у јавности.
Већина људи би, када гледају промотивни видео ДПС-а рекли да је у питању неки скеч или шала, док нове перјанице ДПС-а немају никакав проблем са образом да уопште помињу шеталиште као једну од најсрамнијих страница у историји Будве и да још и обећавају како је то једно од питања које ће они ријешити.
Кандидат за одборника ДПС коалиције Гвозденовић је додао да су дјечија игралишта и спортски терени важан дио њиховог програма за Петровац. И он је заборавио да је у току реализација пројекта пјешачке стазе на Малом брду који деценијама није ДПС власт могла да спроведе, увијек га обећавајући током предизборних кампања, те да тај пројекат подразумијева и постављање расвјете, комуналног мобилијара, поплочавање стазе и изградњу теретане на отвореном и дјечијих игралишта.
Петровац је захваљујући раду једине легалне општинске власти добио и нови, модеран кружни ток, све главне улице су саниране, урађен је подморски испуст за канализацију, реконструисана је школска сала, кров основне школе, помогнута је са 100.000,00 евра изградња старачког дома у сарадњи са часним сестрама из самостана Св. Вида.
У Петровац и Буљарицу је дошао и Сеа Данце тако да је Петровац засијао новим сјајем након што га је ДПС претворио у паланку и мјесто за изградњу станова доношењем катастрофалног урбанистичког плана.
У плану имамо нове пројекте за Петровац који ће бити и урађени, за разлику од ДПС лажних обећања и пројеката ради властитог профита.
Виде грађани Петровца и Будве шта су добили од мегаломанских планова ДПС власти, од њихових идеја и пројеката – само проблеме, промашаје, дугове и незавршене објекте.
Због тога позивамо све да подрже људе који су урадили и више него што су обећали и да послије 30. августа наставимо са радом на уређењу Петровца и других дјелова наше општине.
Побједничка коалиција Марко Бато Царевић – За Будву!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial