Саопштење Грађанског покрета УРА

Предсједник Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић, сходно ранијој најави, донираће своју мјесечну посланичку зараду Националном координационом тијелу за заразне болесту у циљу спречавања штета насталих због пандемије коронавируса, саопштили су данас из ове странке.
Они подсјећају и да су сви остали функционери Грађанског покрета УРА донирали своје зараде и таквим чином исказали солидарност са ситуацијом у којем се нашла Црна Гора и њени грађани, као и многе друге земље свијета и Европе.
“У оваквим тренуцима сопственим примјером хтјели смо да искажемо солидарност према грађанима Црне Горе и према онима који су на првој линији одбране од овог вируса али и свих оних којима оваква ситуација ствара много потешкоћа у егзистенцијалном смислу. Позвали смо и све своје колеге на исти чин како би ову ситуацију сви пребродили са најмање посљедица и штета”, наводе из ове партије.
Додају да ће у наредним данима проналазити и предлагати рјешења како би се грађанима у оваквој ситуацији максимално помогло и како би се средства државе правовремено и солидарно распоредила на све оне којима су најпотребнија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest