САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОБЈЕДНИЧКЕ КОАЛИЦИЈЕ “ЗА БУДУЋНОСТ БУДВЕ – МАРКО БАТО ЦАРЕВИЋ“ – А гдје су плате?

Не можемо а да се не запитамо да ли је ОКГ Пендрек&Пајсер дружина уопште свјесна да запослени у општини Будва не примају плате већ два мјесеца и неколико дана преко. Живе ли они у Будви и Црног Гори или у својој глави замишљају неку другачију стварност?
Колико ће се времена још чекати да се углађена господа сјете да постоје и обични људи са својим свакодневним проблемима. Да на потребе запослених нису осјетљиви показали су у свом претходном мандату када су постигли рекорд од осам неисплаћених плата.
Да ли припадници узурпаторске власти размишљају о томе да су већ сада општинске службенике довели на руб егзистенције? Зар је могуће да се баве искључиво намицањем нереалне подршке за изборе запошљавањима и обећањима? Вјерује ли још неко у та празна обећања којима и данас покушавају да замагле стварност? Стварност је свима јасно видљива и нико више грађанима не може да замазује очи. Не само да нема плата у општини, него нема ни туриста, бројни издаваоци смјештаја до данас нису имали ниједног госта и никаквих прихода.
Припадници будванске Пендрек & Пајсер коалиције су у сарадњи са државним властима блокрали општински рачун због криминалног и нелегалног дуга који су сами направили. Примитиван и дивљачки напад на Општину је осмишљен како би од грађана Будве наплатили 40 милиона евра за постројење у Вјештици да би намирили провизије својих партијских колега који су признали да су закључили криминалан посао. За то су одслужили казне, али од пара не желе да одустану.
Никако не успијевају да обраде Стевана Джаковића који тргује око запослења чланова своје породице, којему, након што није ушао на изборну листу како му је обећано, истиче полако рок трајања.
Свако ко се бави туризмом или дјелатностима које су са туризмом повезане је већ сада у великим финансијским проблемима. Таквих је 90 посто грађана Будве. Тим проблемом се не баве ни такозване општинске власти ни Влада, која је својим понашањем показала ове године да је туризам не интересује. Вјероватно је то због тога што њени чланови и не живе од туризма, јер имају своје послове, пројекте и комбинације ослоњене на јавна средства. Питамо их како је могуће да у сусједној Хрватског у овом тренутку борави 900 000 иностраних туриста, док смо ми на једва 8% оствареног промета у односу на прошлу годину?
Док се представници ове силом склепане коалиције свакодневно шепуре по граду у скупим одијелима и још скупљим аутомобилима не интересује их што грађани Будве већ сада имају проблема да остваре основне потребе за животним намирницама. Цијене у маркетима су сваким даном све више и све је мање људи у њима који у њима тргују. Говоримо о времену када је туристичка сезона у јеку, а питамо их да ли су свјесни какво ће тек стање бити у октобру?
Поштовани грађани Будве. Пред нама је један од најтежих периода у новијој историји, о чему званичници ДПС-а и сателита неће да говоре због предстојећих избора. Једино се излетио умишљени потпредсједник Булатовић који је рекао да ће плате бити мање за 20%. Ситуација је јасна, јер запосленима у Општини поручује даћемо Вам плате кад ми будемо хтјели, а поред тога ћемо и да вам их смањимо.
Због тога немојте дозволити да вас преваре. Гласајте за људе који су редовно исплаћивали плате и бринули о граду и његовој привреди. 30. августа покажите да сте за Марка Бата Царевића и за Будву!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial