Секулић: Дамјановић зна да не смије у очи да погледа ниједног поштеног грађанина

За разлику од министарке здравља, др Јелене Боровинић Бојовић која је и данас стала испред новинара сваке црногорске редакције, испред сваке камере и диктафона, носитељка листе ДПС-а у Никшићу, Сања Дамјановић, самој себи даје изјаву „за јавност“ у закапијаној просторији читајући текст с телепромптера који је жаргонски познат као „идиот“. Јер и сама зна да не смије у очи да погледа ниједног поштеног грађанина, и јер сама зна да не смије да се суочи с медијима, поручио је генерални директор Директората за дигитално здравље при Министарству здравља, Александар Секулић.
„Дакле, само се ДПС више не може гледати на очи“, оцијенио је он .
Секулић подсјећа да је др Боровинић Бојовић пулмолог 20 година, а да је, од трена избијања короне, њено радно мјесто све вријеме било уз заражене.
„За разлику од никшићке узданице др Јевта Ераковића који је, док је био директор Клиничног центра три пута проворио у црвену зону“, каже Секулић.
„Пошто је Ераковић већ изгубио ТВ дуел с министарком здравља, драго нам је, макар, да је извукао поуку – нема ДПС-овцима више никаквих сучељавања, осим са собом у своја четири зида за шта су жртвовали свог човјека, Сању Дамјановић“, закључио је Секулић.

Генерални директор Директората за дигитално здравље при Министарству здравља, Александар Секулић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *