Селективна правда у Црној Гори

Вријеме читања 2 минута

„Правда без моћи је немогућа, моћ без правде је тиранија“

Blaise Paskal

Jош једном се потврдило да у Црној Гори правда и закони важе селективно, ако браниш власт ти можеш све, ако критикујеш исту завршиш у Спужу.

Портал „Актуелно“ је 07.03.2020. године (https://www.aktuelno.me/crna-gora/manastir-dajbabe-karantin-svestenici-spc-pod-nadzorom-nakon-povratka-iz-kine/) објавио да су двојица свештеника Митрополије-црногорско приморске, Српске православне цркве стављени у карантин због сумње да су заражени корона вирусом“.  То сазнање су добили из „поузданих извора“.

Нико од надлежних служби, који рекоше да прате јавно изговорену ријеч 24 часа дневно, (бар да ми знамо), није позвао никога са овог портала на информативни разговор због ширења панике и изазивање страха. Зато  су Миливоја Брковић-Брџу привели због статуса на друштвеној мрежи „Facebook“ који гласи: Имам информацију да је тринаест особа у ЦГ обољело од корона вируса.

Још једном се показује да наше институције не раде свој посао и да не реагују по истим аршинима. На константацију „Нашим суграђанима брз опоравак“ реаговали су експресно кршећи законске процедуре и осудили га на казну затвора у трајању од 30 дана.

Лако је закључити како у Црној Гори функционише правни систем.

                                                                                    Редакција

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest