Славко не може да прежали „Милов мајбах“: Надам се да ћете тим новцем успјети да платите обезбјеђење угрожене министарке Братић

Мандић је уложио снажан протест поводом одлуке Владе да прода луксузни аутомобил који је додијељен на коришћење актуелном предсједнику Црне Горе, Милу Ђукановићу

Славко Мандић

Вијест о одлуци Владе Црне Горе да прода луксузни аутомобил „мајбах“ који је био уступљен на коришћење актуелном предсједнику Црне Горе, Милу Ђукановићу, као и да средства од продаје истог буду враћена у буџет, наишла је на позитивне реакције највећег дијела јавности. 

Међутим, присталице бившег режима су ову вијест дочекале са великим негодовањем.

Тако је власник Скала Радија, Славко Мандић, у својој најновијој колумни изразио снажан протест против овакве одлуке Владе.

„Врховни апостол Здравко и његов Милојко од финансија, покретачи су брзопотезног привредног развоја Црне Горе, који ће за кратко вријеме, по свим властитим прорачунима донијети потпуни препород држави која је, без њихове руке спаса, грцала и стењала у сиромаштву и биједи. У непосредној близини ресторана Конак, који је спој традиције црногорске кухиње и модерног кулинарства, пар километара од Цетиња, који је Здравку однедавно за срце прирастао, како незнавично сазнајемо отвара се велелепни плац за продају аутомобила којима располаже Влада Црне Горе. На водећој позицији биће постављен мајбах, а око њега неколико аудија, мерцедеса и мање познатих типова возила. Мало даље биће изложени брзи тротинети, електрични и бицикли на ножни погон, као подстицај еколошкој смислености којој смо још од Жабљака заклети. Дилери, мисли се на возила, мијењаће се спорадично. Ред Здравка па ред Милојка“, написао је Мандић и додао да се, како је истакао, од ове привредне активности очекује неколико милиона еура.

Он је, између осталог, поменуо да ће средства која буду приходована продајом „мајбаха“ бити довољна за плаћање обезбјеђења министарке Весне Братић.

„То ће бити довољно за социјална давања свима колико их има али и сервисирање трошкова угрожене безбиједности четворопортфељне министарке културе, просвјете, науке и спорта. Због којих је од ових портфеља угрожена, јавност није обавијештена“, поручио је он.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *