СНП Беране: Бивши коалициони партнери нека не очекују никакву подршку и помоћ ни на локалу, ни на државном нивоу

Фото: Поглед

„Данас, након дуго времена бирања мјеста и отимања око фотеље, свједоци смо њиховог договора. Договора за фотељу и лични интерес, не на добробит грађана нашег града. Од нас нека не очекују више ништа, наши бивши коалициони партнери, које смо цијело вријеме вукли за собом, које смо, чак и на своју штету, држали и гурали, сада настављају сами.“, саопштили су из СНП Беране

Фото: Поглед

Саопштење СНП Беране преносимо интегрално

У предизборној кампањи Социјалистичка народна партија је водила најчистију кампању, без икаквих сувишних ријечи и дјела, водећи рачуна о томе да ће све ово проћи и да ћемо се сретати. Што није био случај са осталим партијама којима је једини циљ био да говоре лоше о нама, а у ствари о себи самима. Покушавајући да наруше дугогодишњи углед СНП-а изношењем неистина.

А ми, ми смо показали сада и увијек достојанство, стојички подносили све нападе који се и даље упућују на наш рачун. ОО СНП Беране је увијек био спреман да разговара са свима, без обзира на различита, па чак и супростављења мишљења, а све за добробит нашег града и грађана Берана.

Показали смо да смо најјача партија у граду, поносни смо на то и на наше чланство које нам је дало подршку, али очигледно је то нашим бившим коалиционим партнерима засметало. После вођења прљаве кампање против нас, очекивали су да нам грађани неће показати повјерење и преварили су се.

Данас, након дуго времена бирања мјеста и отимања око фотеље, свједоци смо њиховог договора. Договора за фотељу и лични интерес, не на добробит грађана нашег града. Од нас нека не очекују више ништа, наши бивши коалициони партнери, које смо цијело вријеме вукли за собом, које смо, чак и на своју штету, држали и гурали, сада настављају сами. Поручујемо им да од Социјалистичке народне партије не очекују било какву подршку и помоћ како на локалном, тако и на државном нивоу, а на томе ће ОО СНП Беране, као најјачи одбор инсистирати.

Хвала нашем вјерном чланству, што су препознали све оно шта смо урадили за наш град ових осам година. Хвала што сте били уз нас када је било најтеже, што смо заједно претрпјели све и ХВАЛА ШТО СМО ПОКАЗАЛИ ДА СМО НАЈЈАЧА ПАРТИЈА У БЕРАНАМА

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest