СНП: Брука и срамота у Будви

Вријеме читања 2 минута

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

(17. јун 2020. године)

Брука и срамота у Будви. Ово није Црна Гора у којој желимо да живимо. Терор Мила Ђукановића доживљава свој врхунац. Пребијања и привођења првих људи једнога града, функционера, обичних грађана су слике које обилазе свијет, а шаље их актуелни режим.

Социјалистичка народна партиија најоштрије осуђује дивљачке поступке полицијских снага, које по партијском диктату руше, ломе, насилно упадају и раде све оно што не приличи демократском свијету. Полицијска хунта је “одрадила посао” на начин који смо до сада имали прилике да гледамо само у неким латиноамеричким и афричким земљама.

Позивамо међународну заједницу, европске званичнике, као и представнике САД-а да се под хитно укључе у рјешавање државне кризе, коју производи криминална машинерија ДПС-а. Аутократски режим спроводи голо насиље, као предигру свега онога што нам, очигледно, припрема за предстојеће изборе, свјестан чињенице да у демократским условима последњи диктаторски режим одлази у прошлост. Парама купују одборнике и људе а полицијом отимају народну вољу. Ово је нешто што до сада није забиљежено на овим нашим просторима. Историја вас је већ ставила на стуб срама, жао нам је ваших потомака, љагу сте им навукли својим непочинствима а све због мало моћи и привилегија.

Ово је последњи тренутак да се заустави сулуди наум ДПС-а. И док Ђукановић одавно нема стида па чини што чини, стидите се ви Нухоџићу и Вељовићу. Недостојни сте да обављате било какву функцију у Црној Гори. Треба да вас је срам! И запамтите да ћете кад-тад морати да одговарате за ову хајдучију!

СНП још једном позива режим да се уразуми и престане са дивљачким, насилним и рушилачким методама, јер се на такав начин не може и не смије мијењати изборна воља нити у једном граду ове државе, макар се она звала и Црна Гора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest