СНП: Честитка Драгослава Шћекића Будванима

фото: dan.co.me

Предсједник Општине Беране и потпредсједник СНП ЦГ Драгослав Дадо Шћекић, упутио је предсједницима Општине и скупштине општине Будва Марку Бату Царевићу и Крсту Радовићу, одборницима СНП-а, ДФ-а, Демократа и УРЕ, као и свим часним грађанима Будве, од свег срца најискреније честитке поводом јучерашње одбране људског достојанства, части, као и Устава Црне Горе.

“ Дешавања из локалног будванског парламента шаљу јасну слику, али и поруку читавој нашој држави да, ако побиједимо личне и партијске сујете, заједнички можемо сачувати и спасити и највиши правни акт, али и нашу државу од политике ДПС режима и његових политичких привјезака. Протекли дани још једном су показали и потврдили чињеницу да је политика ДПС-а заснована на мржњи, корупцији и рушењу вриједности његошевске и петровићке Црне Горе. Као такву, разумио сам и њихову потребу да мимо закона и мимо изборне воље покушају по сваку цијену да се дохвате градске касе, искључиво зарад наставка своје погубне политике. То је њихов уобичајени доживљај демократије.

Са друге стране, јуче смо сви скупа показали и Црној Гори, али и укупној међународној јавности да је слободна изборна воља светиња, и да се не може прекрајати застрашивањем, притисцима и корупцијом. Јучерашња побједа у Будви је, у то сам више него сигуран, још један корак ка коначном тријумфу демократије и неке нове, љепше, поштеније и часније Црне Горе на државном нивоу. Још једном, моје најискреније честитке”, стоји у честитки Драгослава Шћекића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest