СНП: Изјава за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Изјава за јавност

(21. јун 2020. године)

Тихомир- Тихо Богавац, члан Главног одбора СНП ЦГ

Прљава предизборна кампања ДПС-а се наставља, притисци на раднике постају све већи. Ових дана увелико директори болница, домова здравља, школа почињу своје уобичајене активности из афера ,,Снимак,, и “Списак”.

Пописују сигурне и мање сигурне гласове, вршећи на тај начин крајње непримјерен притисак на раднике ових установа, уз пријетње да ће остати без посла због своје политичке опредијељености.

Социјалистичка народна партија Црне Горе поручује овим ДПС и СД кадровима да Црна Гора није њихова прћија и отворено позивамо раднике да нам пријаве све облике оваквог поступања, политичког притиска, својственог ауторитарним режимима. Уједно, упућујемо поруку оваквим директорима да ће сви до једнога бити смијењени одмах послије промјена ове власти, или тачније, када се у септембру формира нека нова влада без тренутних представника режима.

Овакви и слични поступци појединих директора говоре у прилог осионости и бруталности на коју су спремни зарад једног јединог циља, а то је опстанак у удобним директорским фотељама, без обзира на антидемократски карактер ове власти. Радите узалудан посао, грађани су видјели да власт не може да испуни ниједно од својих изборних обећања.

Социјалистичка народна партија, скупа са остатком опозиције ових дана ће договорити најбољи начин да се скупа са слободним грађанима одупремо репресији и тиранству овог режима, који је свој најбољи насилнички карактер показао у Будви. Промјене су кренуле и не могу се зауставити. Црна Гора, са неком новом влашћу, наставиће пут ка демократији и европским вриједностима.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest