СНП: Једногласно усвојен предлог о коалиционом наступу на предстојећим изборима

У Подгорици је вечерас одржана сједница Извршног одбора Главног одбора СНП ЦГ на којој је једногласно усвојен предлог о коалиционом наступу на предстојећим изборима са Демократским фронтом, Народним покретом, Правом Црном Гором и нестраначким личностима.

Извршни одбор је овластио предсједника партије Владимира Јоковића да у току сјутрашњег дана финализује коалициони споразум док ће електронска сједница Главног одбора бити одржана у понедјељак.

На сједници Извршног одбора чланови овог партијског органа су подсјетили да се СНП од почетка залагала за јединствен наступ опозиције у овом одсудном моменту за Црну Гору и њене грађане, како би се актуелна власт послала на маргине историје гдје јој је и мјесто. Ово посебно због тога што су то грађани очекивали од комплетне опозиције, вјерујући да је то најбољи и једини исправан пут.

Такође, дата је пуна подршка локалним одборима СНП да у градовима, које очекују локални избори, потпишу коалиционе споразуме.

Социјалистичка народна партија Црне Горе истиче још једном да избори који ће се одржати 30. августа нису обични избори, већ да се на њима одлучује судбина свих наших грађана, државе, цркве и светиња које су нам преци оставили и којима се поносимо. Ови избори су шанса за спас наше државе и не смијемо направити грешку. Зато поручујемо грађанима да нико нема право да остане код куће на дан избора и на тај начин опрости режиму све оно што нам је учинио последњих деценија.

Медијски центар СНП ЦГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial