СНП: Саопштење за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

(5. јун 2020. године)

Данас је у Подгорици одржана сједница Извршног одбора Главног одбора СНП ЦГ којом је предсједавао предсједник партије Владимир Јоковић.

Предсједник Јоковић је чланове ИО упознао са активностима које се унутар партије спроводе у актуелном моменту као и о дешавањима на политичкој сцени.

ИО ГО СНП ЦГ је задужио општинске одборе да изврше припреме и направе план одржавања састанака општинских одбора, тако да ће у блиском периоду руководство партије обићи све општинске одборе. Констатовано је да је у оним одборима у којима то још увијек није урађено потребно формирати изборне штабове, а све у циљу подизања инсфраструктуре СНП-а у сусрет парламентарним изборима.

Посебну пажњу присутних изазвао је Јоковићев осврт на дешавања у вези са дискриминаторским Законом о слободи вјероисповијести. Чланови ИО дали су пуну подршку активностима Митрополије црногорско-приморске, изражавајући наду да ће ово питање бити ријешено на праведан начин.

Предсједник Јоковић је истакао да је СНП чврсто на свом курсу на којем је од почетка, а то је боља и љепша будућност за Црну Гору и живот достојан човјека за сваког грађанина. Он је истакао да јединственим наступом опозиције може доћи до промјене власти, као и пријеко потребне промјене система вриједности. У том смислу, СНП ЦГ је спремна да допринесе стварању државе која ће бити препозната по раду, поштењу и успјешности њених грађана, а не по аферама и проблемима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest