СНП: Саопштење за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

(16. јун 2020. године)

Социјалистичка народна партија у складу са одлукама највиших партијских органа, наставила је обилазак своје партијске базе.

Данас је у Пљевљима одржана сједница Општинског одбора СНП којој је присуствовало руководство партије на челу са предсједником Владимиром Јоковићем, потпредсједницима Драганом Ивановићем И Драгославом Шћекићем, секретаром Извршног одбора Драганом Вукићем и чланом Предсједништва Миомиром Војиновићем.

Једногласно су прихваћени закључци Извршног одбора ГО о спровођењу активности у оквиру партије, и у том правцу су формирани мјесни одбори, и изабрани њихови представници у Изборном штабу који ће спроводити активности на терену.

Предсједник Јоковић је истакао чињеницу да је за СНП приоритет смјена актуелне власти и да смо најискреније упутили позив за формирање јединственог става у сусрет изборима. И даље смо отворени за сваку врсту сарадње која доноси побједу опозицији. Што се тиче неких нових партија, речено је да оне ни најмање не наносе штету СНП-у, из простог разлога што такви субјекти представљају директну помоћ Милу Ђукановићу и режиму, и као такви немају никакву подршку код народа.

Такође, јединствен је закључак да су наши чланови и симпатизери увијек слушали глас своје цркве и да ћемо и убудуће подржати сваки позив и мишљење наше Митрополије.

Општински одбор СНП Пљевља је једногласно подржао и прихватио став да са Ђукановићем није требало разговарати око изборних услова , имајући у виду чињеницу да је управо он директни кривац за подјеле, раздор и директан удар на цркву, свештенике и вјерујући народ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest