СНП: Саопштење за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

(20. јун 2020. године)

Избори су расписани за 30. август. Свима је коначно јасно да су нервоза, паника и голи страх натјерали Мила Ђукановића да, послије консултација са самим собом, а у сарадњи са НКТ-ом покуша још једном да задржи привилегије првог диктатора на Балкану.

Треба ли грађане уопште подсјећати да су све досадашње изборе обиљежили куповина гласова и људи, корупција, насиље над правдом и владавином права? Корона профитери у лику ДПС-а и његових прилепака покушаће овога пута заштитним маскама да ућуткају грађане, а да они, на крилима афере “Списак” наставе своје малвезаторске и криминалне активности у сусрет августовским изборима.

Што се тиче Социјалистичке народне партије, скривања иза вируса нема. Одлучни смо да скупа са грађанима и остатком опозиције зауставимо пљачку, корупцију, непотизам, као и бахатост и агресију који све вријеме карактерише погубну владавину актуелног режима. Довели су Црну Гору до ивице пропасти, разорили земљу, подстичући подјеле у друштву, стварајући атмосферу обрачуна. Умјесто НКТ-а имамо партијско координационо тијело и све мјере представљају у ствари партијске мјере у сусрет предизборној кампањи.

У Будви смо видјели да су спремни на све и да њихова безобзирност нема граница, али нас радује чињеница да нас Европа и САД не желе и неће са корумпираним институцијама и са институцијама у в.д. стању.

СНП ЦГ се залаже за спуштање тензија у друштву. Све ћемо урадити да вратимо Црну Гору на пут демократије, како би што прије постали чланови породице европских друштава. Тридесети август је последња шанса да кренемо напријед. Ми смо сигурни да ће у септембру неки нови вјетрови промјена захватити и нашу Црну Гору и да ће кластер ДПС-а бити само ружна прошлост у историји наше земље.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest