СНП: Саопштење за јавност

СОЦИЈАЛИСТИЧКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

(1. мај 2020. године)

Да није најаве о нерадним данима поводом државних празника, не бисмо ни знали да је данас 1.мај, Међународни празник радничке и синдикалне солидарности. Због мјера предузетих против ширења тешке заразне болести ЦОВИД 19 никоме не пада на памет да иде са пријатељима на првомајски уранак а камоли да се радује празнику, како је то некада било. Посебно због чињенице да су казне за непоштовање мјера драконске а и није се играти са корона вирусом.

Но, много тога у овој нашој држави није како ваља. Није јер имамо власт која је неспособна да својим грађанима обезбиједи нормалан живот и вјеру у бољу будућност. Способни су само да обезбиједе за себе довољан број гласова од избора до избора, да злоупотријебе све што им дође под руку, да свађају и дијеле, запошљавају партијски лојалне а све под плаштом врхунске демократије и благостања.

Социјалистичка народна партија ни у овим тешким временима не заборавља радничку класу. Ту смо да помогнемо, да посавјетујемо, да учинимо што можемо и да макар подијелимо са својим народом терет који нам је на плећа ставила ова и оваква власт.

Очекујемо вријеме када ће радник поново бити цијењена и поштована категорија. Прилика за то су избори који нас очекују јер вријеме је да “они” више оду и препусте онима који знају да раде посао како ваља. СНП се залагала а чиниће то и убудуће, да правда и солидарност поново буду основни постулати на којима почива демократско друштво.

Медијски центар СНП ЦГ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest