„SRBOSJEK JE SPREMAN“ ČEKAMO VAS! Ustaška mržnja u punom jeku! (FOTO)

Foto: Fejsbuk printskrin
Monstruozne poruke govora mržnje protiv pripadnika srpske zajednice napisane su na SDSS-ovim i SDP-ovim plakatima na zadarskom području, piše portal hrvatskog nedeljnika „Novosti“.

Zagreb, Šibenik, Karlovac, Osijek… Iz dana u dan ređaju se gradovi po Hrvatskoj u kojima proustaški vandali uništavaju SDSS-ove plakate postavljene u okviru predizborne kampanje „Hrvatska treba Srbe“ za skore parlamentarne izbore.

Drugi je na svom Facebooku profilu objavio SDP-ov kandidat na izborima Daniel Radeta koji je i sam nedavno bio žrtva fizičkih napada huligana. Snimljen je uz put koji iz smjera Zadra vodi prema Ninu. Na njemu piše „Hrvatska treba Srbe – jer se bolje razumijemo bez prijevoda“. Dopisano je „Za dom spremni“, „Klati“, te „U“, a izbrisana je skraćenica SDSS na ćirilici.

Radeta je objavio još dva uništena SDP-ova plakata. Na jednom od njih je opet poruka usmjerena protiv Srba. Preko SDP-ovog slogana „Rijeke pravde dolaze“ napisani su grafiti „Za dom spremni“, dva slova „U“ i „Srbosjek je spreman“, dok je na četvrtom grafit „Za dom i Krista protiv komunista“.

Pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest