Стање на путевима: Опрез због мокрих путева и поледице

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по претежно мокрим путевима, а у вишим планинским предjелима мjестимично има поледице, саопштено jе из Ауто мото савеза (АМС),

Возачима савjетуjемо да вожњу прилагоде временским и саобраћаjним условима. На дионицама гдjе се изводе радови неопходна jе додатна пажња jер jе измиjењен режим вожње, упозораваjу из АМС

На дионицама коjе пролазе кроз усjеке могући су ситниjи одрони.

„Возачима савjетуjемо да вожњу прилагоде временским и саобраћаjним условима. На дионицама гдjе се изводе радови неопходна jе додатна пажња jер jе измиjењен режим вожње“, упозораваjу из АМС.

Употреба зимских гума обавезна jе до 1. априла, на путевима гдjе jе то назначено саобраћаjном сигнализациjом, без обзира на то да ли на том путу постоjе зимски услови.

На магистралном путу Рожаjе-Шпиљани саобраћаj ће бити обустављен од осам до 11 сати и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута. Ван тих термина саобраћаj jе на мjестима радова регулисан семафорском сигнализациjом.

На магистралном путу Бар – Улцињ саобраћаj ће због санациjе бити промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни од осам до 17 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње – Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкциjе саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-3, дионица Комански мост-Подгорица, промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена jе jедна трака булевара.

На магистралном путу М-1, дионица кроз Бечиће, саобраћа се у складу са постављеном саобраћаjном сигнализациjом.

Због измjештања водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви измиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту извођења радова.

Због реконструкциjе главног цjевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаjа за све врсте возила. Омогућено jе коришћење алтернативног пута.

Због санациjе нестабилних косина саобраћаj на регионалном путу Беране – Петњица промjењен jе са са двосмjерног на jедносмjерни, а долазиће и до повремених обустава, не дужих од 30 минута .

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Pin It on Pinterest