Стил или мода

Светске даме које одишу гламуром, дају своје дефиниције стила:

“Лепота жене се огледа у њеним очима, јер су оне врата до њеног срца, места у коме њена љубав живи.“ – Одри Хепбер (Audrey Hepburn )

„На жени ништа боље не може да стоји од самопоуздања. То је најбољи аксесоар који једна жена може да обуче.“ – Бијонс (Beyonce)

„Карактер, интелект, снага и стил. То обликује и дефинише лепоту.“ – Дијана Фон Фунстенберг (Diane Von Furstenberg)

„Ако бих морала да бирам између стила и моде, изабрала бих моду која је мање претенциозна, а више аутентична. Мода је својеврсна декларација слободе.“- Ана Дел Русо (Anna Dello Russo)

„Нико не жели да мода изгледа комично, бесмислено, или ван свих дешавања, али свакако желимо да видимо све већи број дизајнера који ће нас убедити да раде нешто ново, нешто ван нашег времена. Јер, то је оно што моду мења, а мода ако се не мења, онда стагнира, стоји у месту. Управо тај аспект моде ме занима.“ – Ана Винтор (Anna Wintour)

„Елегантан лоок није само одлика оних који су одједном одрасли, превазишли адолесценцију. Она је превасходно одлика оних који су будућност узели у своје руке. То се види из хода. Из погледа.“ – Коко Шанел (Coco Chanel)

„Морате да имате осећај за стил. Бар неки. Јер вам он пружа могућност да успете, да заблистате раним јутром. Стил је начин живота. Без њега сте ништа. Нико. А када кажем стил, не мислим само на тону одеће на вама. Мислим на савршено стилизовану тону одеће на вама.“ – Диана Вриланд (Diane Vreeland)

„Дајте девојци добар пар ципела  и она ће освојити свет.“ – Марилин Монро(Marilyn Monroe)

Да ли ви негујете свој стил одевања, или слепо пратите модне трендове?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest