„Што се више духовно уздижемо, то ће нам се тајне Ртња више указивати“: Нолетова порука са мистериозног Ртња на Велики Петак

„Када се човек попне на врх, задовољан је и поносан. Међутим, једино када се застане, ужива и цени читаво путовање до врха, онда и то “освајање” врха има више смисла и испуњавајуће дејство на човека“, поручио је најбољи светски тенисер

Новак Ђоковић на планини Ртањ (Фото: Инстаграм)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у петак је са супругом Јеленом посетио планину Ртањ.

Српски играч је слободно време искористио да се попне на врх Ртња (1.565 метара) , а утисаке је поделио са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

„Велики Петак на Великом Ртњу. Симболично и снажно. Ртањ је планина која је пуна мистерија али и изузетно јаке енергије. Ртањ је много битан за наш народ. Што се више духовно уздижемо, то ће нам се тајне Ртња више указивати,“ написао је Новак и додао:

„Симболично, пењање на врх планине представља бројне менталне и физичке изазове. Када се човек попне на врх, задовољан је и поносан. Међутим, једино када се застане, ужива и цени читаво путовање до врха, онда и то “освајање” врха има више смисла и испуњавајуће дејство на човека.

Српски тенисер ће до Ролан Гароса учестовати на Мастерсу у Риму и Србија Опену 2, а прескочиће турнир у Мадриду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *