„STOLTENBERG SE BOLJE RAZUMIJE U BiH OD BEĆIROVIĆA“ Željka Cvijanović otkrila koju je poruku generalni sekretar NATO poslao BiH

Foto: Jutjub printskrin/BN TELEVIZIJA

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da član Predsjedništva BiH Denis Bećirović pokazuje nestrpljenje, nepoštovanje i odsustvo želje da razumije sve one sa kojima živi.

Cvijanovićeva je, nakon sastanka sa generalnim sekretarom NATO, Jensom Stoltenbergom, istakla kako je sigurna da bolje razumije stvari u BiH nego Bećirović, prenosi „Srna“.

– Duboko sam na liniji onoga što je Dejtonski sporazum i ono što je decentralizovana struktura BiH. Konačno, takva struktura je dobila podršku svih nas, a ne neka imaginarna koju će propagirati Bećirović ili neko drugi – naglasila je ona.

Politička arena

Ocjenjuje da je sve to politička arena, da Bećirović ima pravo da iznese svoj stav, ali da i ona ima pravo da iznese svoj.

– Ono što mene brine u komunikaciji s nekim kolegama, a tu ne govorim samo o Bećiroviću, jeste da se zaista prepozna da tu ima netrpeljivosti ili da morate stalno kucati na neka tuđa vrata da biste pričali protiv mene – navela je Cvijanovićeva.

Ona je konstatovala da se i sastanak članova Predsjedništva sa Stoletnbergom koristi na taj način, da bi se pričalo protiv Republike Srpske, te zapitala one koji to čine šta oni rade za ovu zemlju.

Poruka

– Šta vi, ljudi, radite, pošto stalno pričate protiv Republike Srpske, da očuvate ovu zemlju? Ništa ne radite da je očuvate. Mislite da će vam je čuvati neko sa strane? Pa koji god gost da vam dođe ovdje vi ćete njemu da kukate na Republiku Srpsku, a onda će on, zaboga, da vam spase državu. Dakle, to tako ne ide – poručila je Željka Cvijanović.

Ona je naglasila da ljudi koji žive u BiH treba da rješavaju unutrašnja pitanja, da su odgovorni za svoju zemlju, te da su takvu poruku dobili i od Jensa Stoltenberga.

pogled.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest