Суд у Будви: Ова година рекордна по броју предмета

Суд за прекршаjе у Будви jе за првих 5 мjесеци запримио око 7500 предмета, што jе у односу на исти период 2021.године повећање од преко 60%, па jе за очекивати да ова година буде рекордна по броjу предмета од оснивања суда, поручио је предсједник суда Марко Ђукановић.

– Суд са своjим одjељењима у Улцињу, Бару, Котору и Херцег Новом преданим радом и залагањем судиjа и службеника дочекуjе предстоjећу туристичку сезону, када се и у редовним околностима очекуjе вишеструко већи броj предмета на дневном нивоу. Већ у току туристичке сезоне, за очекивати jе да ће укупан броj предмета увелико премашити броjку од циjеле протекле године – истакао је Ђукановић.

Додаје да ће ипак, ажурност и ефикасност суда биће на великом испиту, jер ће у току љетњих мjесеци суд поступати са чак двоjе судиjа мање.

– И поред свих изазова у види манка судиjа и огромног прилива предмета, наставиће се са испоручивањем што jе мигуће квалитетниjих резултата рада, а jавност ће о свему бити благовремено обавjештавана – закључио је Ђукановић..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest