Свако ко да глас ДПС-у тај не воли Црну Гору.

Пише: Јанко Плавшић

Листе за изборе су предате. Дванаест, коалиција и странака ће учествовати на изборима, заказаним за 30 август. Политичка кампања је увелико почела, каква ће бити већ видимо, очигледно је.

Са једне стране ће бити она хришћанска, мирна, с помирљивим тоновима и пуна братске љубави. Циљ је помирење браће и спас ове земље. И такву ће водити већина опозиционих партија.

А с друге је она прљава, на коју смо навикли од ДПС-а и његових сателита. Та прљава кампања и борба за опстанак, оних који су довели ову земљу на руб провалије, траје већ увелико. Врше се велики притисци на запослене, на социјално угрожене и на све оне групе које на било који начин зависе од институција ове државе. Сви ресурси државе стављени су на располагање ДПС-у. А они су кренули никада прљавије и никада јаче, спремни свим средствима бранити неодбрањиво, то јест власт.

Та кампања  почела је једним слоганом.

„Одлучно за Црну Гору“ ДПС, Мило Ђукановић.

Само не знам за коју Црну Гору?

За ону што су стрпали у своје џепове?

Или ону што су подијелили кумовима, пријатељима и рођацима?

Можда за ону коју разграбише тајкуни и криминалци?

Криминално-фамилијарна дружина, која Црну Гору види као своју приватну фирму у којој је све њихово, а вама народе мрвице које остану.

Или можда ОДЛУЧНО за Црну Гору, у коју су Руси, куповали земљу и некретнине, новцем сумњивог поријекла, уз дозволу људи на власти, за „мали“ проценат, наравно. Па су онда исти ти Руси постали непријатељи земље, а данас им се поклања најљепше парче обале у Будви.

За Црну Гору која кредитом за ауто-пут припада Кинезима. Пошто смањење плата и пензија је најављено, како онда мислите да су у стању кредите отплаћивати.

За Црну Гору у којој је се сваког дана догоди убиство. А ратови криминалних група бијесне на сваком ћошку, односећи и невине жртве, док та ДПС-ова власт све то нијемо посматра.

Можда за ону гдје се браћа свађају док ви крадете и отимате и оно мало што је остало. Дијелите нас по нацији, по вјери, на све могуће начине, одржавајући се тако на власти. Ви владате на подјелама овог народа.

То је Црна Гора коју ви ОДЛУЧНО браните на овим изборима.

Коментарисати сателитске партије је потпуно непотребно, оне су власништво ДПС-а, и све ово је везано у потпуности и за њих.

Ваши дани су одбројани, сат тридестог откуцава ваше последње минуте политичког живота, ваша судбина је у Спужу. ОДЛУЧНО се припремите за то.

За разлику од њих моја Црна Гора је земља толеранције и љубави, земља једнакости, без привилегованих. Земља у којој има будућности, а са ДПС-ом је нема.

Зато свако ко да глас ДПС-у тај не воли Црну Гору.

Дао је глас за криминални режим, који угњетава своје грађане и своју земљу. Дао је легитимитет да нас још четири године свађају, док се они богате на нашој муци. Вријеме је да све то престане и да дођу бољи дани.

Мисли главом.

Не гласај ДПС.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial