Тада нам је церемонија отварања ОИ у Лондону само изгледала чудна и језива а сада…

Ѕа све оне који се сјећају церемоније отварања ОИ у Лондону 2012 године није на одмет да поново погледају ове фотографије. Тада то није изгледало толико чудно иако је било језиво. Сада те фотографије посматрамо из 2020 године и у сред епидемије изазваном корона вирусом. И…

Ковид болнице

Чак је и премијер Џонсон иако је тада био само један од перспективних политичара нацртан за једног од пацијената

На шта вас ова фотографија подсјећа?

Ко би рекао да су знали и како изгледа

За оне којима ништа није јасно резиме. Или имамо много добре пророке који су умешали своје прсте у церемонију отварања или је неко све на вријеме припремио. У сваком случају нешто овдје дебело смрди.Нисмо теоретичари завјере али сувише је случајности да би било случајно.

8 thoughts on “Тада нам је церемонија отварања ОИ у Лондону само изгледала чудна и језива а сада…

  1. Шта сада?! Бар ћемо у будућности знати да растумачимо/протумачимо шта нам се припрема и поручује кроз разне видове манифестација.

  2. Preporucujem da se na you tube pogledao video pre nego se donose zakljucci na osnovu izvucenih i malo u photoshopu doteranih fotografija. Novinarska posla. Izvlacenje iz konteksta neceg cegacnema. I stimovanja corona virus oblika koji nije postojao.

  3. Ових дана нет плави серија фотографија са отварања олимпијских игара у Лондону 2012. Неки болесник је едитовао оригинални видео и убацио видео секвенцу ковид вируса на згодном месту, алудирајући на ковид превару са вирусом. Коментари испод тих објава су вероватно најгавније ствари које сам чуо. Интересантно је да иако су на слици деца, зло које напада и доктори који их бране, исте најодвратније коментаре дају баш женске особе..Посебно је интересантно да након мог објашњења приче, скоро ни једана особа (част ретким) није рекла: прво сам бацио (ла) камен на грешника, а грешн(а )сам…Прва слика ( горе лево) је чист фалсификат неког болесног ума а права слика је у прилогу…ал ајмо редом. Олимпијске игре у Лондону су биле једне од најскупљих по питању маркетиншког пакета. Мек, Кола су плаћали по више стотина милиона од Фонда који је износио преко две милијарде за рекламе. У том светлу, на церемонију је позван бесплатно чувени GOSH (Great Ormond Street Hospital) најбоља и најчудеснија дечија болница на свету. Зашто најбоља и чудесна? Зато што годишње скупи 50.000.000 фунти да би лечила децу која болују од ретких болести и које је медицина одбацила као излечиве. Тим новцем се лече и збрињавају роодутељи тих несрећних малишана док су они у болници. Тих триста кревета који су на представи је број кревета болнице који су, нажалост сви пуни малишана. Болница окупља најбоље научнике и докторе и многи у њој волонтирају а новац који се користи изнедрио је научна достигнућа која данас спашавају животе милионима деце. У њој се обавило прво пресађивање дечијег срца, прва неинвазивна операција срчаних зализака беба,прву трансплантацију сржи код деце, прве вакцине за рубеоле и небројене интервенције које су ушле у болнице света. На овим сликама су деца којој је ова болница спасила животе, као и деца која се лече као и прави доктори и медицинско особље болнице. Сцене са болничким креветима у халама је слика везана за све заразне болести вековима уназад.

  4. Како год,сатанисти смишљају већ одавно како да униште популацију мало по мало. Тестирају изуме њихових болесних умова на невиним људима било ког доба па и деце,тако да остане неки проценат (ко преживи јел) којим ће лакше манипулисати јер неће бити велике масе да устану против антихриста и његових поданика. Свакако се све плански ради и о томе су светитељи говорили и писали. Пратим њихове речи и све се обистињују. На жалост,ми можемо овде само да износимо наша мишљења,да се слажемо или не слажемо једни с другима. Они свакако раде оно што су замислили. Ово је тек почетак…само гледајте наставак ,прво са понудом сатанистичке вакцине…после ће нудити жиг антихриста илити печат,да би људи били робови и чинили све што је непомјаник угодно. Само молитвом и постом можемо одагнати свако зло од нас. Не дозволити да нас манипулишу јер нисмо створени да бисмо служили антихристу већ Господу. Подсетимо се мало 10 Божијих заповести,шта чинимо и да ли живимо тако? Треба добро да се позамислимо сви.Спаси,Господе,људе Своје,и благослови наслеђе Своје,победу благоверним Царевима над непријатељима дарујући и Крстом Својим чувајући народ Свој. Амин.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *