U BEOGRADU METAK POGODIO U AUTOBUS: Za „dlaku“ izbjegnuta tragedija

Foto: Instagram/Printscreen/serbialive_beograd

Sinoć je oko 23.20 sati došlo do oštećenja autobusa na liniji 95 koji je, kako se navodi u objašnjenju snimka objavljenog na Instagram stranici Serbia Live Beograd, najvjerovatnije pogođen projektilom iz vatrenog oružja.

Autobus je pogođen kod „Imo centra“ na uglu Nehruove i Evropske ulice, na Novom Beogradu. Snimak nakon ovog incidenta objavljen je na IG stranici Serbia Live Beograd.

– Metak je prošao milimetar pored glave moje sestričine. Navodno su se čula tri pucnja, to je rekao dečko koji je sjedio iza u autobusu, djeca su u šoku. Pucano je nasumično, uviđaj je trajao dva sata – navodi se u objavi.

Vozač je začuo pucanj, i odmah je prijavio slučaj, a kada se zaustavio uočio je da su polomljena bočna stakla između prvih i srednjih vrata.

Kako se nezvanično saznaje, autobus je oštećen i sa lijeve i sa desne strane, ali oštećenja koja su nastala na autobusu na liniji 95 za sada ne ukazuju da su nastala od vatrenog oružja. Daljom istragom biće utvrđeno šta se tačno dogodilo i kako je došlo do oštećenja na autobusu.

pogled.me/kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest