Ударно: Нови подаци о поновној појави короне у Црној Гори

 Аутор: Глас јавности

CrnaGoraPixabay

Фото: Пиxабаy

Након што је црногорски режим, очигледно прерано проглашавајући Црну Гору за “цорона фрее” државу, потрчао да за појаву нових случајева коронавируса као одговорне означи своје грађане који су претходно боравили у Србији, ексклузивна сазнања кругова блиских врху владајуће Демократске партије социјалиста (ДПС) указују да су међу најновијим случајевима заразе короном таст и ташта потпредседника црногорске Владе, министра пољопривреде и руралног развоја и председника Националног координационог тела за заразне болести (НКТ) Милутина Симовића.

Како смо сазнали, до појаве короне у Симовићевој фамилији дошло је након што је његов таст Батрић Булатовић пре неколико дана присуствовао састанку огранка ДПС у Колашину, где се и заразио. Иначе, пошто је код Симовићевих таста и таште установљено присуство короне, они су по хитној процедури пребачени у зграду старе болнице у Подгорици.

Иако и даље не одустаје од покушаја да Србију означи као једну од најпроблематичнијих дестинација у региону када је реч о епидемиолошкој ситуацији, режим апсолутног господара Црне Горе Мила Ђукановића није ни помислио да би ове инсинуације могле да му се врате као бумеранг, што потврђује и околност да након откривања случајева короне у Симовићевој породици у врху власти у Подгорици влада пометња због реалне опасности да би корона могла да се прошири у редовима ДПС. Сасвим довољно да се црногорски режим посвети бујању короне у сопственом дворишту, и да мало мање користи тренутну ситуацију за вођење пропагандног рата против Србије.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pin It on Pinterest